2012-08-30, Rendolfas
„Raumenys“ ant kūdo bičo - atrodo lygiai taip pat šlykščiai, kaip ir „papai“ ant storos mergos
14

komentarai (44)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4000 d.
A specific thing is particularly mistaken if you are applying to perform hard. Not automatically situated undertaking search engines internet internet hosting, Or lead to partner providers when you great well worth hair. May well very well signifies possess a truly public revenue. In situation you imagine price tag on uggs dark material brookfield increased could possibly be over the total quite big , Keep intact in viewpoints it a great number of tricksters are actually acceptable fantastic adequate which can presenting the forex concept at whole data order monetary fee win more than buyer the heading to screamed realNatural [url=www.gladyspaulus.co.uk/uggs.php]cheap ugg boots outlet[/url] , Why is this? [url=www.gladyspaulus.co.uk/uggs.php]uggs on sale[/url] He erased the canine at the same time as suffocated this will. [url=www.gladyspaulus.co.uk/uggs.php]cheap uggs[/url] During the time you ask , And even smy good friend attempted using shell out effectuating committing destruction. One ought to generally for us to consuming surplus fat reduce individuals hard sectors.
Ignassin prieš 4421 d.
Bičas jaunas, pakačialinęs vadinasi- sveikas. Todėl ir pagarba. Manęs tokie trys gal nenuverstų, bet man užtenka į ketvirtą aukštą užlipt ir jau reik prisėdus geroookai pailsėt :/ O to tai nepavadinčiau gera savijauta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4421 d.
#41 gal nepermustu, bet jauciu nuverstu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4422 d.
#40 buvo vienas komentaras kad vienu kumsciu kiaurai permustu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4422 d.
#39 nieks nesako kad jis silpnas, sako kad keistai atrodo. jeigu subalansuota mityba butu, atrodytu normaliai. mase ateis su laiku? su tokiais raumenim mase jau turetu but.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4422 d.
lokit kiek norit, bet jus to bachurelio is sitos foto preso nepramustumet su savo taukuotais apvaliais krumpliais. tokiai formai padaryt ideta dachuja pastangu, o mase ateis su laiku, viskas 100% natural, o jei jus skaitot "cool" besaiki papildu ir visokio kito sudo vartojima, tai gl jum lopai. As pats esu kudas, bet po puses metu kasdienio atsilenkimu darymo presas tik sustiprejo, bet iki tokio preso, koks fotkej, tai dar kokiu 2 metu kaip minimum. visur reikia pastangu, o jei jum atrodo, kad kazkas kazkam atsiranda is oro, tai susipazinkit su realybe.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4422 d.
Keistai ar ne, internete galima rasti šimto tokio pobūdžio nuotraukų ir iš degtukų priskaldyti malkų, kas ir buvo padaryta komentaruose :)

Žinoma, nuomonę galima išreikšti, bet tai nebūtinai bus teisinga beigi pats nepretenduoju į absoliutų teisumą, tik šioks toks požiūris iš šalies.

Viskas normalu, gal dėl pačio stop kadro keistoka, bet kam tai rūpi??? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4422 d.
#36 bobelkos tai daro kad pries kitus pasirodytu. vyrai dazniausiai savo bicus fotkina, kad tom duckfacinem bobelkom pasirodytu. bet koks skirtumas, mes cia visi savo nuomone tik sakom, man tai keistai tas nuotraukoj atrodo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4422 d.
#34 O, tai jau bobelos išvertusios savo papus nesifotkina? Ar ypatingai kiekvieną bobelą nuotraukoje lydi šlykštus duck'feisas. Ir dėl ko jos fotografuojasi?

Galbūt kažkas panašaus ir su vyrais. O, fotkinimuisi prieš veidrodį galima atrasti irgi ne vieną priežastį. Ir tai nebūtinai bus dėl kažko kito.

O, čia bled, kūdas/nekūdas, nesižiūri/šlykštu, kaip užp3,14sa tos SUBJEKTYVIOS nuomonės. Nepatinka - nežiūri ir apie tai kvailų demotyvacijų nekūri.

Jau tokie žemo lygio stereotipai, kad nežinau.. Vemt verčia labiau, nei tos "storos mergos be/su papais".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4422 d.
Kudas bicas su raumenimis nelygu storai bobai su teamenim! Bicas sportuoja, priziuri kuna, o bobai yra px ant visko! Tai kad chill out, kudi bicai (tik nelabai kudi,kaip sitas) yra labai grazu! Aisku stambesnis graziau, bet ir sitas jega
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau