2011-02-23, PiTaS
Sąrašas teiginių - Kodėl nereikėtų emigruoti.
186

komentarai (53)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d.
pritariu kad kitose salyse zmones labiau patenkinti gyvenimo kokybe, ir ne emigrantus reikia kaltinti kad bega o tuos kurie valdo salys ir net nezino ka reiskia makroekonomika. tiktai politikos mokslus pabaiges ar economikos zmogus gali daryti sprendimus kurie remtusi kazkokia logika, o ne apkrauti valstybe paskolomis is World Bank, UN, IMF. Pinigu vis tiek salies pilieciai nemato. Mokesciai nenaudojami tikriesiems tikslams ir neaisku netgi kaip ta tvarka padaryti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4870 d.
negyvenote dar po skurdo riba, kad prasivardziuojate sielos ubagais mus emigrantus vadindami. as anglijoje dirbau o dabar studijuoju ir deja atvirksciai lavinuosi, nes anglijos valstybe studijuojancius ir mokslininkus remia, tai kad nereikia stumti ant geriau gyvenanciu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4878 d.
Patys susikurkit sau darbo vieta, o neverkslenkit, kad niekas darbo neduoda. Tinginiai!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4880 d.
Perskaičius visus Jūsų komentarus, matau, kad bjauri prognozė, jog Lietuva išnyks per artimiausius 200 metų yra labai panaši į tiesą. Esu iš patriotiškos ir inteligentiškos šeimos. Šiuo metu studijuoju etnologiją (mokslas apie lietuvių kultūrą), kenčiu nepriteklius, gyvenu žemiau skurdo ribos, bet nesiskundžiu ir nedejuoju kaip man blogai. Lažinuosi, kad dauguma iš čia pasisakiusių gyvena žymiai geriau už mane. Viena galiu pasakyti - ne pinigų Jums visiems trūksta, mano brangūs sielos ubagai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4903 d.
Aš pavizdziui ir emigruociau dyrbti į Anglija kokius pora metelių. Nes paziurekit ten minimumas nuo spalio mėnesio bus 6.01 svaro. Tai primeskit valytojas uždirba ~4000lt per mėnesį... Tai primeskit kiek ten uždirba žmones kurie užima normalias pareigas.
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4936 d.
#43 tu tikriausiai dar vaikas nesidomi niekom tik sneki, tai va gera darba nelengva rast nebent per pazystamus aisku ten kokiu valytoju tai gali dirbt, rasi tikrai.O kalbant apie versla turesi galva prasimusi ir uzsieni. Ir dar manau, kad geriau kaip tu sakai uzsieni "indus plaut" negu kokioi parduotuveje arti uz minimuma.
Cia tiesiog tik mano tokai nuomone :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d.
#43 matos, kad niekada nesi gyvenes is savo pinigu, pabandyk versla koki nors atidaryt lietuvoj, puse pelno, o tiksliau nuostoliu turesi dar atiduot valstybei mokesciai visi sudejus siekia beveik 50%
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4950 d.
Važiuojam visi į Airiją, o kai jiems pradės nepatikt, kad mūsų labai daug, tai pasiūlom išsikraustyt jiems :D niekas nelaiko jų ten..

o šeip, pats jau emigravęs, gyvenu prancūzuose.. Labai pasiilgstu tėvų ir draugų, bet kad gyvent sunku Lietuvoj... Buvau aplankytneperseniausiai,tai labai tokie užsidarę, paniurę žmonės, kiekvienas gyvena savo problemomis.. Bet jei man pasiūlytų bent puse tiek (netik apie pienigus šneku) kiek yra čia, tai grįščiau.. Tiesiog kolkas nematau savo ateities Lietuvoj, nors ją myliu...
Maximoj už minimumą tikrai nearsiu.. Sveikatos gaila.

Ačiū kad išklausėt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d.
Visi patriotai,peikiantys kitų nuomones,pasakykit,ką patys dėl šitos šalies padarėt. Ačiū :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4954 d.
begedziai.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau