2011-05-03, katakomba
Savižudybė - Atsiranda galvoje dar gyvam žmogui, kuris viduje jau miręs
229

komentarai (37)

slibinas1222 prieš 4888 d.
labai gera mintis, vercia susimastyti, manau reiktu papploti autoriui sios demos :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d.
Gintare man db reikia psichologo :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d.
manau, kad savižudžiai ne patys nusižudo...juos nužudo aplinkiniai.... paprastai...savižudžiai tik atlieka tą kvailą mechaninį veiksmą, kuomet iš tiesų jie jau nužudyti būna viduje...juos žudo abejingi žmonės, pikti žmonės... tie kurie griauna jų svajones...kurie naikina gamtą tarkim - jų prieglobstį... tie, kurie puola ir niekada nesigilina... galiausiai net pinigų trūkumas ir didžiuliai mokečiai... esmė tai padaro aplinka, aplinkiniai žmonės... tiesiog tie, kurie nusižudo nebeatlaiko...kaip ir tarkim gali į žmogų smeigti peilį ir vienas mirs vietoj, o kitas tuojau pat pasveiks... taip ir su vidine mirtimi...vienus gali užgaulioti, įžeidinėti , mėtyti, atimti pinigus, viską jie kovos , jie pasveiks ir gyvens... o kiti mirs, bus nužudyti viduje... ir pakels ranką prieš jau beprasmį, nebereikalingą likusį kūną... mirs nes yra šiek tiek silpnesni...ne dėl to, kad dėmesio reik... todėl,, kad jo nebereik...netobulumas paprastai žudo...žudo viduje...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d.
Taiklūs žodžiai
BARMALEiKA prieš 4888 d.
O, mergaite, brangi pasakyki ką jauti.
Aš iš pievų plačiu atnešiu tau gėlių!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d.
#31 mergaitė...
Čia ne humoras. Aš kalbu apie šią demo.
Viskas. Aš nebesiginčiju, nes tai beprasmiška ir jau ne ten tema krypsta, be to miego noriu... Ir ką aš čia vekiu?
Visi pasilikit savo nuomones, jei tik savos priimtinos.
BARMALEiKA prieš 4888 d.
gerai, kad tu mergaitė (mergina tikiuosi), bet man tai nedaro jokios įtakos nebent norėtum pasidalinti savo numeriu. kas yra demotyvacija? sarkazmas arba ironija? kas yra ironija arba sarkazmas? humoro formos? kas yra nepatvirtinos demotyvacijos? humoras, kurio žmonės (tie, kurie „patvirtinėja“) nesuprato, koks jis bebūtų: lėkštas ar subtilus, bet jis buvo nesuprastas priešingu atveju būtų patvirtintas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4888 d.
#28 ok. respektas. (aš MERGAITĖ jei ką).
BARMALEiKA- kai kurios nepatvirtintos demo yra išties kvailos, o šita nėra kvaila. Todėl ji buvo patvirtinta. Labanakt.
BARMALEiKA prieš 4888 d.
#28, labos nakties ir tau.
wtf. prieš 4888 d.
#26 ar jau 16 komentare su tavim atsisveikinau ir palinkejau sekmes, ar su tavim ir ar apie tavo issilavinima savizudybiu srityje dabar kalbejau? Kodel jautiesi uzkalbintas, gi kalba nebeeina apie tavo sriti. Dar karta sakau, laikyk save protingu kazkur kitur. Nejausk pareigos atsakyt i zinute, tebunie tu teisus, tavo zodis paskutinis, labos nakties.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau