2011-04-19, Slangalt
„Sužvėrėję“ žmonės apšaudė šunį - Deja „sužvėrėjusiais“ jų nebūtų galima pavadint, juk žvėrys taip nesielgia
284

komentarai (54)

naujokas1 prieš 2609 d.
Visiškai pritariu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4489 d.
Sutinku su fraze "Sužvėrėjusiais jų nebūtų galima pavadint...", nes žmonės elgiasi tikrai nehumaniškai, šaudydami šunis. Jei pačius juos "biškį" pašaudytų pažiūrėčiau kas iš to išeitų...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d.
#42 Intelekto lygi tu, pats labai protingą vaidini, nors net žodžio licenCija nemoki parašyt :P

Gyvūnai yra silpnesni už žmones, todėl mes jais turime rūpintis. Kai žmogus žmogų muša, auka turi galimybes apsigint, gyvūnas tokios galimybes neturi, nes jėgos nelygios. Ir visiems "kinologams" - jei nieko apie šunų psichologiją nenusimanot,tai susilaikykit nuo komentarų apie tariamą agresiją ar "pakrikusią" psichiką, nes jūsų komentarai tik parodo kaip mažai jūs žinot apie šunis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4627 d.
nusaut pacius reik
nngh prieš 4735 d.
Laikiau akmenį, bet ir tas nuo manęs pabėgo.
sugarhug prieš 4895 d.
hehmm, kažkam popierėliai geriau nei šuoo. tai gal dar kas kokį plastmasinį butelį vietoj naminio augintinio laikot? ; >>
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4897 d.
Galvas išsitrinkit. Žmogaus net nedrįskit lygint su gyvūnu. Šuo buvo valkata, tik ligom nešiot. Norėjo jį patyliukais nušaut, bet nesigavo. Kiek perlenkta lazda šaudant vidury miesto ir viskas. O jei jūs tokie esat gamtos mylėtojai, tai chabarų ir popierėlių bei butelių nemėtykit kur papuola, miškuose, didesnė nauda bus nei čia susėdus vieno valkatos verkt.
sugarhug prieš 4899 d.
#19 Žmogus apšaudo žmogų - lygios jėgos. Šuo susipeša su kitu šunimi - lygios jėgos. Bet kai žmonės, elgiasi su silpnesniais už save taip žiauriai.. tai.. šiurpas per kūną eina..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4901 d.
vargšas šuniukas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4901 d.
Teisingai,nesielgia-jie vieni kitus valgo tiesiog ;)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau