2011-12-19, Gefungelis
Švenčių metu, - ne maistu turtingas stalas yra svarbiausia.
116

komentarai (7)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4657 d.
toj nuotraukoj ne Justinas su Selena ? : DDDD
TheDemotivator prieš 4658 d.
#1 protingai kalbi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4658 d.
#1 gerai pasakyta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4658 d.
Kas gali buti svarbiau uz maista? Ai, alus....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4658 d.
#2 Bet parašyt nesamoningą sakinį tai netingi ? Nebera žodzių žmonių debiliškumui , gal ir gaila , kad nebus pasaulio pabaigos greitu metu ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4658 d.
#1 Turbut kazka protynga parasiai, bet tyngiu skaityti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4658 d.
O kuo tada ? Žmonemis kurie sėdi prie jo ? Dauguma iš jų švenčia , nes to REIKIA , tai visados buvo daroma . Mažai kas iš iš tikro džiaugias šventemis ir susitinka su giminėmis ne dėl to , kad pasiilgo ar tikrai džiaugiasi juos matydamas , o todėl , kad taip REIKIA . Ka pasakys kiti , jeigu nešvesime ? O prie stalo dauguma neapsieina be butelio degtinės ar kokio kito alkoholinio gėrimo . Prasideda visokios šnekos , kurios jų manymu yra tikrai reikalingos ar netgi pamokančios . Viskas daeina iki to , kad šventes tai yra degtinės išgerimas su savo "gimine" . Pamiršau paminėti dovanas . Maži vaikai , o gal ir ne tik maži , laukia tik dovanu , jiems ko mažiausiai rūpi jų tetos ar seneliai . Šventės tapo BANALYBE . Šventinės nuolaidos , šventinės programos per televiziją skatiną mus skatina tik pirkti , pirkti ir pirkti . Kur dingo šventinė dvasia . O gal reikėtų paklausti ar jinai kadanors iš viso buvo ? Manau , kad ne .
Ta pati pavyzdi galima pasitelkt ir šnekant apie tikėjimą . Dauguma yra tikintis , nes ??? Jie yra pakrikštiti ( bet ar tai jų pačių noras būti katalikais , pavyždziui ) . Vaikščiojimas į bažnyčią , nes taip REIKIA . Mažai kas iš tikro yra pagalvojęs kažka daugiau apie tikėjimą negu tai yra mums sakoma .
Grįžtant prie reikalo , tai maistas kuris yra ant stalo bent jau gali būti vertinamas materiališkai ir turėtų kažkiokia vertę . Ko negaliu pasakyti apie žmones susirinkusiu , nes taip REIKIA , gerenčius ir veliau lyg niekur nieko džiaugsmingus , nes šventės praėjo kuo "puikiausiai"

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau