2011-03-11, be_ha
tai į "bėdų turgų", o ne į demotyvaciją eik, blt.  -
2

komentarai (5)

agam13 prieš 4957 d.
#3 kaip galima nekreipt demesio i ji kai jis visur - demotyvacijoje,failblog.org,dar kitokiuose tinklalapiuose.nx normaliu dalyku negalima ziuret.dar taip pat pritariu #4 - tik tokiom jaunom patinka.
bet seip to byberio mada turetu praeit taip kaip jonas brothers mada praejo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4957 d.
o nx reik domėtis tuo ką mėgsti? patinka ir klausai. To žmogaus,kuris atlieka savo muziką gyvenimas yra JO REIKALAS , o čia ble skelbė dar 'nežinai istorijos' niekam ji ir nerūpi, tik 13inėm mergikėm
neeeznnn48 prieš 4957 d.
:D Tai eik dabar kopijuok tas demo tokias kaip 'jis gėjus' kuriuose nebūna jokios prasmės ir rašyk, kad eitų į bėdų turgų. Daxuja tokių demo. ir ką? niekas či a nežiūri. mano demo motyvuoja nestumti ir domėtis tuo ką mėgsti, o nelįst prie to kuo nesidomi. IR viskas.
be_ha prieš 4957 d.
tai tu pats gal iš pradžių susirask ką demotyvacija reiškia? tiek to, surasiu senyvo amžiaus žmogui, nesivargink : Demotyvacija psichologijoje ir etologijoje – visus organizmo veiksmus gniuždanti jėga. Demotyvuoti žmogų - reiškia pasitelktomis priemonėmis atimti iš žmogaus eiti tam tikra linkme skatinančią jėgą. '
tai mąstyk pats ką darai, kokia čia demo.
neeeznnn48 prieš 4957 d.
Kodėl turėčiau eit į bėdų turgų, jei jūs patys kuriat demo kaip jo nekenčiat, o aš sukūriau normalią, kad tipo jei enpatinka nesiklasuom ir viskas.. krč, mažvaikaii kažkokie.

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau