2010-09-29, trick
Tau jis tėra gatvės narkomanas - o kažkam - mylimas sūnus, kuriam jie niekuo nebegali padėti...
212

komentarai (45)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4722 d.
Man narkomanas ar ne-visu pirma ir svarbiausia,kad zmogus yra zmogus,kad ir koks jis bebutu. Norite pakeisti zmones? Priimite juos tokius,kokie jie yra. Niekas nepasikeis nuo to,kad apsauksite vagimis, ar valkatomis,tik dar labiau suerzinsite. Savo pavyzdziu galite pakeisti zmones, kad jie noretu buti i jus panasus,ar is jusu bendravimo pasiimtu kazka gero sau. Jei narkomanas appvogtu toki pikta zmogu, kaip kai kurie komentatoriai-man visai neatrodytu tai neteisinga. Zmones,bukite supratingesni. Manote,juos uzdaro i narkomanijos centra ir visi gyvena ilgai ir laimingai? Ne visi mylintys teveliai turi pinigu tokiems centrams, juolab, jei vaikas gatves narkomanas,tai praktiskai belieka ji ten ir palikti (koks tai skausmas tevams),ir jiems kaip niekam kitiem yra sunku ir praktiskai jokiu galimybiu pasikeisti. Ne zmones reikia teisti,o narkotikus.
Sufter prieš 5098 d.
Paciam gale radau komentarą "NUO KADA TOKIUS DEGRADUS KAS NORS MYLI" žodžiu, jei jūs nieko nesuprantat tai nėra reikalo komentuot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5115 d.
aj man tai banalus sitas...
kamilute prieš 5117 d.
Gaila man tokiu zmoniu labai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5118 d.
#41 Kiekvienas ragaudamas pirma karta, nemano, kad uzsikalbliuos, retas ir uzsikalbliuoja po pirmo karto, jei tik tai nebuna hera ;-]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5119 d.
nechui pradet,nereiks verkt kad uzkabliavo. o ar kurejei zino kaip tikri demotivatoriai atrodo?
eclipse-nsx prieš 5120 d.
Va pagaliau demotyvacija rimta
garbane prieš 5120 d.
#38 o tu visada apie pasekmes galvoji? Išgeri bokalą alaus ir fsio.užteks.liežuvis gali atsirišti?! Turbūt gražus tavo gyvenimas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5120 d.
nu jo geri draugai, kurie vercia vartot. pries ka nors darant apie pasekmes reikia pagalvot
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5120 d.
Cia Algis? :D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau