2010-09-07, Paulius93
Techno, House, Electro muzika tiems, - kurie nesupranta angliškų žodžių.
5

komentarai (17)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4203 d.
#6 o tai seniau viskas vykdavo be kompiuterio programos?Tai kur visas kompoziciją sudėliodavo?Ant stalo ir su siūlais susiūdavo?:D VISA MUZIKA YRA KURIAMA PER PC. Suvok tai.
O dėl house, techno ir kitų. Pasigilinkit į jų istorijas ir išmokit skirt sąvokas KUR KOKYBIŠKA šokių muzika, o kur mainstream šūdas.
miauukotryyte prieš 4862 d.
nesamone. house-lover respectas.
digital9 prieš 4922 d.
Deivydas Keršulis-tu pats nedaryk gedos su savo ziniom apie pop muzika,nuo kada eminemas priklauso pop muzikai?pop muzikoje yra nuostabiu atlikeju pvz MJ,eltonas johnas,mariah carey,celine dion...ir kt.Ir isvis kas tau liepe vien pop muzikos klausytis klausyk rock,arba klasikines muzikos,.
NewFolder prieš 5001 d.
Techno, House, Electro muzika tiems, - kurie nesupranta kas yra muzika
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5105 d.
che, nevykes demotyvatorius :) Jau pats zodis "muzika" reiskia garsa, melodija.. o ne dainavima kazkoki. Praktiskai dauguma dainu be muzikos yra mazai ko vertos.. O tikrasis menas yra moketi garsu ir melodija, o ne zodziais perteikti nuotaika ;) peace ;)
anonimas prieš 5120 d.
na jo techno, house, electro ir panasia muzika pripazinciau jei reiktu sokti, bet siaip klausyt del malonumo yra nesamone.
Paulius93 prieš 5129 d.
Tu tai niekada esmės nesuprasi... Man čia visas kalbas reikėjo surašyt?
OoS prieš 5130 d.
Taip, veikiausiai vienintelė muzika yra angliška. Be ryšio krc.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5130 d.
Geri dainininkai visada lieka gerais dainininkais, niekas ju nenuraso. Tiesiog siais laikais technologijos leidzia kurti melodijas, garsus, kurie tikrai yra idomus ir grazus, jei gerai sudetas gabalas ir patinkanti melodija, tai kodel gi neklausyt? Man asmeniskai patinka ir tokia muzika, ir tokia, tiesiog, kaip ir daugeliui priklauso, kaip kiekvieno skoniui patinka tam tikros dainos, nepaisant ju stiliaus.
Paulius93 prieš 5130 d.
Tai gal ir netiksli. Savo nuomonę išreiškiau ir viskas.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau