2012-08-24, bujojus
Teisybė - šiais laikais apie ją gali pamiršti
85

komentarai (29)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4351 d.
nu krc kas blogai tai legalizouta :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4406 d.
Narkotikai niekada cia nebus legalizuoti. Ir ar jus rukytumet zole, ar ten leistumetes kazka,vistiek esat narkomanai ir bijot tai pripazint. Sveikiau ar nesveikiau, tai yra prakeiktas narkotikas : ) Esu ir as bandes ir galiu pasakyti, kad nieko gero. Kiek turejau draugu,kurie rukydavo ta zole kiekviena diena,tai dabar visiski silpnaprociai, kalba apie kosmosus visokius. Cia nesibaigianti diskusija, narkomanai visada bus uz tai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4409 d.
Bet chebra, nesupykit, bet dauguma esat silpnaprociai. Labai siaurai ziurit. Tipo marichuana tia narkotikas, dziovina smegenis, sukelia haliucinacijas. To nera, marichuana NIEKADA nesukelia haliucinaciju, netik, kad nedziovina smegenu, bet jas dar ir gydo. Puikus vaistas akims bei nuo depresijos. Paciam toks gydimas labai apdejo. Dauguma snekat is girdetu "pliotku". Alkoholis pagal kenkima sau ir kitiems lenkia net kaikuriuos stipriuosius narkotikus, jeigu alkoholis butu nelegalus, jus bijotumet ir pabandyt isgert alaus buteli, o vien toks faktas, kad tai legalu, vercia netik ji gerti, bet ir ji girti, uzmerkti akis i konkrecius faktus, kiek tai yra blogiau uz marichuana. Remkites faktais, o ne teveliu gazdinimais.. faktas akivaizdus, marichuana sveikesne uz alkoholi. Bet ka tai keicia? Sultys sveikesnes uz marichuana. Tai jei ieskom, kas sveikiau, kodel negeriam sulciu, vietoj rukymo, ar gerimo? Nes eapsvaigstama nuo ju? Manau, norint apsvaigt, kuriam laikui proteli pailsint nuo realybes, sveiko varianto nereiktu ieskoti, nes nemanau, kad jis egzistuoja, todel manau, kad galima tiek vartoti alkoholi, tiek marichuana, ei tai daroma su protu ir tai nekelia problemu asmeniniam gyvenimui, bei aplinkiniams. Nepykit, bet realybe tokia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4409 d.
Nesurantu, ko jus dar gincyjates. Jau beveik metai praejo poto, kai mokslininkai irode, kad marichuana DAUG sveikesne uz tabaka bei alkoholi. Pasidomekit pries kalbedami. Pats is asmenines patirties ir zinomu faktu, drasiai galiu pasakyti, kad marichuana tikria daug sveikiau ir turi maziau priklausomybes nei alkoholis. Bet vien del to, kad tai sveikiau, nereiskia, kad reikia pulti tai vartoti, sveikiausia, manau, yra apskritai nieko nevartoti. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4409 d.
esme toke kad jus visi velait nesamones. plbm kas komentoja uz ar pries tera ruke pora kartu. jus peskit kiekviena diena
nuo ryto iki vakaro
kad ir po tris keturis celus i diena tada kazka komentuokit irodynekit. alkogolis huijne yra pesi ptoo gert nebnori netrauke toke dalykai, be kad nuo pesimo poto hujova buna ce irgi yra plbm. smegenis sumutina konkrecei slyst gali ant akiu . nesumastai irgi parinies nervojies, atsikeli isakrt mastai apie pesima. pihas dar ne tai pziaurei, o nuo gaso veliau jauciasi pasekmes aiskei
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4409 d.
#10 grynai nieko nezinai bet kalbi...
Anonimas prieš 4409 d.
O galima kramtyt zole, kad nereiktu rukit, ta prasme ar tai duos efekta?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
nepriprantama. as nepripratau. jei nera zoles tai ir nera zoles. lieki nerukes ir del to nesiparini.
Bet vat jei cigareciu atsikeles ryte neturiu, va tada jau zopa :D
nuo tabako tai labai didele priklausomybe
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
Tie, kurie sako, kad zole daro didesne zala, nei alkoholis, pirma pasiskaitykit faktu pries komentuodami.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4411 d.
Senoveje darydavo zmones zoleliu uzpilus tai ir jus zole detine uzpilkit- nereiks beprasmiskai gincytis. O rimtai kalbant kanape- narkotine medziaga. Prie to priprantama dauk greiciau nei prie alkoholio. Atsiras dauk sakanciu kad nuo zoles nepriprasi, bet abejoju ar tai daugumos nuomone, juk nesugaudysi jau tu kurie dabar jau ant adatos sedi ir nepaklausi.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau