2013-04-12, Rendolfas
Tiesiog palyginimai ir daugiau nieko... -
0

komentarai (14)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3670 d.
Auksine Tiesa taip ir yra
Vodka_ID prieš 4177 d.
Visada ir visur buvo geru ir blogu dalyku, bet mano nuomone CCCP butu geriau gyventi nei ES. Juk laikai keiciasi, jei ji nebutu sugriuvus viskas butu kitaip
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d.
na nėra tikslo man meluoti dėl tų laikų. nori tikėk nori ne. be to aš tavęs nei įžeidinėjau nei ką, tai prašau ir manęs neįžeidinėti. pažėk. paspaudžiau patinka ant tavo komentaro ir pas tave dabar daug laikų rodo. :D aš Rusijoj esu buvęs, ir ten ne viskas taip blogai kaip kalbi. O be to nepavydžiu tikrai, ir kaip tik noriu kad Lietuvėlė greičiau išsivystytų ir joje gyvenimas būtų geresnis, nes šiaip pats čia gyvenu. Tiesiog pasakiau savo nuomonę apie CCCP. Nes vienareikšmiškai smerkti kad ten viskas buvo blogai, negalima, nes ten ir gerų dalykų buvo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d.
eik tu, kiaule tu rusiska( cia kaip tu kitur komentavai pavartojus kitos salies pavadinima) . ir kodel bugina vidus tuomet, kur komentuoji , tik nespakutiniame komentare? :D Tipo jau pasitaise kazko, kai paminejau pries tai, kad nesueina galai?
Nuvaziuok i savo ta Rasija bent karta ir paziurek kaip ten zmones gyvena blogai ir tada komentuok, jeigu cia tik tavo nuomone. Tiesiog pavydas kyla tau, papirktine, kai Lietuva po truputi vystosi ir juda geraja puse, o Rusija toliau zlugdo save kaip nesugebejo valdyti SSSR.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d.
tada dar stovejo...prie ruso buvo geriau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
ten bugas šiaip. kažkas paspaudė laiką ir iškart parodė 228. tai numinusuokite dabartinių laikų skaičių nuo 227 ir gausite kiek tikrai žmonių palaikino mano komentarą. be to, niekas man nemokėjo. tiesiog mano nuomonė. Toj sistemoj buvo ir pliusų ir minusų, o teigti kad viskas ten buvo blogai yra kvaila, nes ir dabar ne viskas tobula. just opinion ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
#2 ir net laiku skaicius nesiskiria nuo kitu tavo komentaru , kurie irgi buvo apie tai, kokia Lietuva neva bloga! Varyk atgal i savo Kremliu ir ten bandyk skleisti melus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
#2 Dar vienas Kremliaus uzsakymu skleidzia propoganda??? Is kur tiek laiku pas jus, pone? Ta pati istorija kaip lryto.lt komentaruose, taip ir cia. Tik dabar jaunus zmones bandote paveikti? Kiek rusisku rubliu gavai uz sita komentara ir laiku prispaudinejima?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
Taip, yra visur tiek pliusu tiek minusu. O siaip, tokia demotyvacija kurti, tai, galime teigti, yra nusikaltimas pries tautiskuma ir pati save.
Ir siaip, faktai iskraipyti taip, kad tik ir skambetu kaip neva blogai. Kiek atsirado pliusu, galime vardinti ir vardinti. Ir siaip, daugiausia neigiamos itakos valdzioje butent ir daro pro-Rusiski zmones. TIk po to Kubiliui srebti reikai visa suda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
Rendolfą linčiuoti reikia, už tokių nesamonių kėlimą, nes matau, jis dar yra sužavėtas ssrs propogandos...
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau