2010-05-18, vadimas
Tikras draugas  - kuriam gali paskambint 3h nakties ir sakyt - A girdž? mane muša, atvaryk padėk!
127

komentarai (29)

Anonimas prieš 4376 d.
Pritariu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4980 d.
#21 pritariu ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5217 d.
Gran torino ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5233 d.
#21 šiap galiu pasakyt liko gerų žmonių tiesiog daug kas to nerodo nes juk kas šiais laikais ką nors dėl kito darys kai reik galvot tik apie save. Aš pats gerai su visais elgiuos nes aš nusiteikias kitiems padėt ir pan. bet tuom aš išsiskiriu iš kitų ir tiesiog nemėgsta manęs, o tiems kuriems ką padarai gero jis tiesiog kaip ir visi pasiunčia ir viskas..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5248 d.
+5
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5248 d.
geru zmoniu yra :) tik reikia surast
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5250 d.
#21 Net susigraudinau.... Neesu labai jautrus zmogus, bet pasakei tikra tiesa, sunku matyti kvailus zmones skaudinancius kitus, tik todel, kad yra kvaili patys!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5251 d.
dbr jei paskambini tokiam draugui tai ne tik jis atleks bet dar ir keleta pilnu masinu prigriebs :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5253 d.
Ir isvis as jau nebetikiu ar siam pasaulyje beliko geru zmoniu, net merginos siais laikais ziaurios tapo... :)

visi tik tegalvoja ka cia isnaudojus is ko cia pasisaipius ar panasiai. man, net baisu kas mokyklose dedasi ir kai tyciojasi is kito as tiesiog negaliu ramiai praeit... ir vis prisidarau sau problemu gindamas kitus, nu whatever... cia jau nuo temos nugrybavau. o seip demotyvacija patiko :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5253 d.
eikit jau.. nsm nesnekekit, visu pirma jai jau zmogus mato, kad ant jo soka 5 nepagalvojat, kad tiesiog jis gali "dedi i kojas" ir kol bega skambinI? ir jai pvz gretimas rajonas, kodel gi ne? as visad savo draugus paleisdamas namo is ploto pasakau "jaigu ka skambink ar sms rasyk" ir tikrai cia ne geriausio draugo kriterijus, manau daugelis padetu vien is zmogiskumo... tikru draugu tikrai sunku rast (ypac kai siais laikais taip populiaru nagli, hitri snukiai kurie vadovaujasi "neapipisi -nepragyvensi")... ech kaip as tiem pavydziu kurie vis del to po toki turi... :)) na gal man tiesiog nelemta.. :/
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau