2013-07-29, Agnushka
Tikri vyrai nevaikšto - Jie nešiojami ant rankų
70

komentarai (12)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3961 d.
Grazulis Lietuvos klounas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4091 d.
#8 Siaurapročio komentaras. Tokie žmonės, kaip tu, nesugeba mastyti toliau dviejų pozicijų - arba tu už Gražulį, arba tu visiškas gėjus. Tu nesuvoki, kad abi pusės yra radikalai, todėl pasirenki vieną, nes tavo smegenys neištempia galimybės rinktis variantą, kuris būtų nukreiptas ties kompromiso siekimu. Aš labai gailiuosi, kad tu ir tavo padermės šunžmogiai turi teisę balsuoti ir reikštis visuomenėje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4102 d.
#3 Jo? Ir daug gero tas jo "darymas" padarė? Jeigu toks stuobrys pradėtų mojuot kulokais ir rėkaut JŪSŲ kieme, kaip jūs tai priimtumėt? Dar patys policiją iškviestumėt daug nelaukę. Jei jūs tokį žmogų "gerbiat", pagalvokit, ką tokia pagarba pasako apie jus pačius?
Emma11956 prieš 4102 d.
#2 Tikrai? Nes aš ten matau tik debilą kuris jau nebežino kaip atkreipti į save dėmesį savo išsišokimais kuriam jau senokai laikas į pensiją :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4108 d.
#7 gejaus komentaras
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4108 d.
Grazulis tik paprastas skandalistas, keliantys reitingus skatindamas neapykanta ir agresija. KAs butu buve, jei eitiniu dalyviu nebutu saugojusi armija policininku? Kiek butu buve sumustu, suluosintu ir gal net zuvusiu zmoniu? Taip zmoniu, mieli degradai. Nepaisant to kiek beniekintumete kitokius nei jus patys, jie taip pat zmones, kazkieno sūnųs ir dukteris, broliai ir seserys. Ir kas uz tai atsakytų: visiems is karto isgaruotų "patriotizmas" ir lektumete sleptis į Airija, UK ar kita ES sali. ES, kuria intelekto nesuzaloti veidai isdejo i suns dienas ana sestadieni, ale del jos kaltes griaunama Lietuva ir kazkokios jos vertybes. Nesvarbu, kad jau 10 metu visas Letuvos ūkis tik ir testovi ant Europos paramos kojų, o tos vadinamos lietuviskos vertybes, tai girtuoklyste, smurtas pries moteris, vaikus, netolerancija ir patycios mokykloje, rasizmas, korupcija. Taigi vienu zodziu, mielieji "grazulininkai", nesu as homoseksualio orentacijos, ir nesmerkiu jūsų noro išsakyti savo nuomone ir protesto forma. Bet ismokyte tai daryti taikiai ir protingai.
Reedie prieš 4109 d.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4109 d.
Gerbiu!
Magonis prieš 4109 d.
;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4109 d.
Gražulį reiktų gerbt jau vien dėl to, kad ne tik šneka, kaip dauguma, bet ir kažką daro
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau