2013-04-14, Rendolfas
Trūksta motyvacijos?
40

komentarai (28)

zvp prieš 4178 d.
#27 Sakyk :) gal aš ir mokinys. O gal dar būsiu. O gal jau seniai nesu. Rinkis kokį nori variantą, svarbu, kad Tau geriau būtų nuo to :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d.
#25 as tai sakau kad zvp yra kvailas mokinys kuris bando parodyt internete koks yra protingas... butai istikruju protingas , rodytai tai ne internete...
dewaperang prieš 4179 d.
Tai pasijuok, ir spjauk į tokius, nes ginčytis internete beviltišką: nei į snukį duosi, nei kažkur kitur. Todėl pienburniai taip ir prisirišę prie kompų. :)
zvp prieš 4179 d.
#24 Aš nesinervinu, juk minėjau ir pati, kad "kiekvieno pasirinkimas yra ką žiūrėti" :) tiesiog juokinga, kai velnias žino kas užsipuola ir apmėto nebūtais kaltinimais vien dėl to, kad nesutinka su kitokiu požiūriu/nuomone. :)
dewaperang prieš 4179 d.
Agne, nereikia nervuotis del kitų, tiesiog kiekvienas skirtingas, ne kiekvienam patinka DBZ, ne kiekvienam į dailės mokykla. Kiekvienas pasirenka savaip ir be to, tai tėvų rūpestis ką galima žiūrėti, o ką reikia drausti. Beje, kalbant apie reitingus aš drąsiai vietoj simpsonų rinkčiau DBZ, nes mano galva tai daug vertingesnis filmukas, kuriame ne tik žiaurumo galima rasti, bet ir meilės, bei pasigailėjimo, kada ir pačio pikčiausio priešo reikia pasigailėti. Peace, just sayin.
zvp prieš 4179 d.
#20 Sunkiai tau sekasi suprasti kitus ir priimti jų žodžius. NEAIŠKINU aš niekam NIEKO. Išsakau požiūrį. Lygiai taip pat galiu teigti, kad man aiškini, koks geras yra šis anime, bet to nedarau, nes kiekvieno pasirinkimas yra ką žiūrėti, o ko ne. Aš, kaip ir Tu, pasirinkau tai, kas man atrodo geriau. Nori - žiūrėk. Man nuo to nei šilta, nei šalta. Gero pirmadienio mokykloje. :)
#21 Jeigu Tau tai labai svarbu, gimiau dar 80-ųjų pabaigoje. Taigi, Tavo išvados, laužtos iš piršto, yra niekinės.
#22 Labai džiugu. :) tik norėčiau paklausti, ar visas šitas išvadas padarei, pavadinkim, serialo žiūrėjimo metu, ar jau po kurio laiko? Pavyzdžiui, kad ir dabar, kai pradėjai galvoti, ką Tau suteikė tai, ką matei :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
#17 esu žiūrėjęs visus tavo išvardintus filmukus ir sutinku, jie puikus, tinkami vaikams ir ugdantys jų gerumą, tačiau nei vienas iš tų filmukų manęs neišmokė tiek, kiek DBZ. Iš Goko išmokau, jog smurto visada reikia vengti, negalima palikti draugų likimo valiai, būtina kovoti dėl savo tikslų ir dar daug daug kitų dalykų, tai nuostabus anime.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
#2 tai bl gimes kokiais 2002m tai ner ko noret kad nemates ... nes kitaip neisivaizduoju kaip galima buti nemaciusiam sito anime
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d.
#19 atsirado niekeno fanas mat :D nu gerai as fanas, o kas cia zino gal tu kokiu pokemonu fanas. ir beto kas tu toks kad cia aiskintum visiem kad va atseit visiem bus blogai nuo to ir t.t. nori ir ziuri.
zvp prieš 4179 d.
#18 Todėl, kad yra normalu reaguoti į tai, kad tau užduoda klausimą, kuris kilo iš pirmo mano išsakyto komentaro. Ir dar normaliau yra žmonėms bendrauti, .t.y. išklausyti vienas kito nuomonę. Ateis laikas - suprasi, ką tai reiškia. Nes dabar panašu, kad elgiesi, kaip Justin'o Bieber'io fanės prieš kokius metus. "Apie mano dievaitį tik gerai arba nieko".
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau