2012-11-30, oelmangel
Tu arba daryk arba nedaryk. - O tavo pažadai - NIEKAM NEĮDOMŪS!
42

komentarai (7)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4310 d.
#6 Noras atsiranda po susidomėjimo. O susidomėti galima įvairiai, žiūrėti kaip kiti sportuoja tiek lauke, tiek youtube, junktis į bendruomenes tokias kaip turnikas.lt ar facebook project mayhem, paskatinti draugus pradėti sportuot. Nes kai kurie nori sportuot vieni, o kiti su draugais jaučiasi stipresni. Svarbiausia pradėt nuo pagrindų tokių kaip atsispaudimų, pritūpimų ar prisitraukimų, o toliau tobulint savo kūną pačiais sudėtingiausiais ir įdomiausiais pratimais. Gyvenimas yra sunkus iki to laiko kada tu jam nesi pasiruošęs.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4311 d.
#5 Bet darant tai, kas įdomu, juk nereikia valios tęsti tai, ką darai? O juk būna daug ko, ką reikia daryt, bet noro visai nėra. Apie tai ir yra ši demo, jei neklystu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4313 d.
#4 Todėl, kad paskatinti žmones sportuoti ir tobulinti savo kūnus, o ne žalot.
Mokytis reikia tik reikalingus ir įdomius dalykus ar temas, taip pat ir su sportu sportuoti reikia tą kas tau patinka ir įdomu.
Man seniau patiko kultūrizmas, o dabar lauko gimnastika. Sportuojant lauke galima užsigrūdinti, darant sudėtinesnes pratimų variacijas padidinti raumenų jėgą, greitį, ištvermę, koordinaciją.
Reikia prie visko prisitaikyti ir žinoti, kad sveikata yra turtas, o sportas sveikata.
Aišku tai negalioja tam sportui kuriame yra vartojama chemija, nes ji sveikatos tikrai neprideda, greičiau atima, pagrindinis tokių žmonių tikslas yra turėti didžiausius raumenis, o jėga ir ištvermė, o svarbiausia sveikata jiems nesvarbu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4313 d.
Any idea kodėl visos motyvacinės demotivacijos vaizduoja sportą? Mano patirtis sako, kad mokytis yra belenkaip sunkiau, nei prisiverst nueit į sporto salę keliskart per savaitę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4313 d.
#2 www.youtube.com/watch?v=pZjToNLIBFw yra ir lietuvių nedegraduvusių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4313 d.
Amerikonai su rusais sportuoja, o lietuviai prasigeria ir prasirūko?
www.youtube.com/watch?v=uUSLsMGDMTc
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4313 d.

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau