2011-05-02, mmmigggllleee
Tu viena, ne dėl to, kad niekam nepatinki - tiesiog tau svarbu, kas yra šalia tavęs
508

komentarai (33)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4880 d.
mano logikos ribuose sitas posakis nesudaro jokios prasmes. Kokia jausmais mastydama mergina rase tai? Atgal prie logikos...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4886 d.
Esi kompleksuotas mažius ir tave labai traumuoja tokios demo... Tai gal pripažink tai ir slėpkis???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d.
Ai, esme wtf ir pats supranti gerai kas norima pasakyti, tik prisi*pisineji prie zodziu, kad tik prisi*ist.
wtf. prieš 4889 d.
#29 O-M-G! Jei taip butu pasakyta ispradziu viskas butu buve gerai.
""""" Keista logika zodziais "atsikratem demotyvaciju" tureti omenyje kad 1 emotyvacija per diena yra atsikratymas. """"" Pasiskaityk situs zodzius, jei nelabai supranti apie ka kalba eina tai gal ir nesikisk geriau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d.
#28 "ir tau kaip visiškam debilui išverčiu: nesustojom visiškai nebepraleidinėti emodemo, o tiesiog jų dabar praeina labai maži kiekiai, palyginus su tuo kas buvo prieš keletą mėnesių. Tai peršasi išvada kad esant tokiems kiekiams praleidžiamų emodemo - galima drąsiai teigti kad jų atsikratėm." perskaityk šituos žodžius dar kokių 10 kartų.
wtf. prieš 4889 d.
#16 Tu nervus truputi susitvarkyk, per daug demesi kreipi i zmones, kuriu net nepazisti ir kurie nieko pries tave neturi. Pasiskaityk dar kart savo ta zinute. Kurioj vietoj pasakyta kad sumazinot demotyvaciju kiekius? Buvo pasakyta ATSIKRATEM DEMOTYVACIJU. Keista logika zodziais "atsikratem demotyvaciju" tureti omenyje kad 1 emotyvacija per diena yra atsikratymas. Panasu kad pats ketvirtoj klasej dar sedi, labai jau didziuojies tuo savo prikolu apie begimus, suprask - NIEKAM NEIDOMU IR NEJUOKINGA. Net nezinau kodel jauti pareiga atrasinet i mano zinutes, kuriu faktais ir logika negali paneigt, todel puoli i isterijas. Kaip kiekvienas tipiskas lietuvis pritrukus argumentu puoli izeidinet. Labai asmeniskai ir audringai priimi kritika INTERNETE. Ismok pripazint suklydes. Gali neatrasyt i sita zinute, jeigu vel bandysi irodyt kad atsikratet emotyvaciju ir cia talpinamos pagrinde demotyvuojancios demotyvacijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d.
Tai aišku,neima bet ko,kad tik turėt :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d.
#16 Oho, pasirodo čia dar ir moderatorių yra, galvojau bet koks šūdas praeina...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d.
čia nėra jokia Emotyvacija, čia yra demotyvacija. nesakau , kad ji gera, bet vistiek čia demotyvacija. Demotyvuoja jaustis nepilnaverčiu, niekam nepatinkančiu žmogumi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d.
Forever alone.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau