2011-04-26, kalabokas
Turėjo mama sūnų.. - Turėjo..
190

komentarai (36)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4335 d.
#34 Jie taip elgiasi ne dėl patyčių, o dėl dėmesio trūkumo arba noro išsiskirti iš minios. Taip, ir riešų pjaustymasis įeina į tai. Tarp paprasčiausio brūkštelėjimo peiliuku "iš nevilties" ir chirurginės narkomanijos yra diiiiiiiiidelis skirtumas.
nitratai prieš 4871 d.
#11 Visų pirma - emo ne stilius. Emo žmogus gali būti neapsirengęs juodai, nepasidaręs grifkos ir neužpaišęs savo akių juodai, ar netgi nežinodama, kad yra emo.
Emo yra žmonės susiję su emo muzika. Nesvarbu, klausantys, muzikuojantys ar šiaip prijaučiantys. Dažniausiai emo būna jautrūs, jausmingi. Tai nereiškia, kad jie būtinai turi verkšlenti. Juk emocijos būna ir geros. Emo gali būti ir laimingi.
O tie vaikučiai, pasirašantys "[EMO] mylz tokjo hotjel" tikrai nėra emo, kaip ir kiti vaikučiai, beieškantys "shejmu".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4890 d.
O jums, treniguoti forseliai ar apelsino spalvos veido fyfos, neatrodo, kad tie žmonės, kurie taip rengiasi, pjaustosi venas ir panašiai, tokiais tapo būtent dėl jūsų kaltės?
Spartasaurus prieš 4892 d.
tavo charakteris priklauso ne nuo rubu o nuo saves pacio ;}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4894 d.
Nu koks skirtumas ar emo ar ne emo nieko apie žmogų nepasako jei čia būtų nufotkintas emo su nupjautom ar besipjaustantis venas būčiau spaudęs už
Arvydelas prieš 4894 d.
nu akiu tai galejo nesidazyt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4895 d.
Tai tik įrodo, kad Lietuviai yra stūmikai ir žemo lygio. Lietuvoj "normalūs žmonės" - forsai, prisigėrę. Prie ko čia tie stiliai? Pvz. Pankai kovoja prieš realybę, bet tai nereiškia, kad jie žmogžudžiai. Jau geriau būt Emo, nei debilu girtuokliu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4896 d.
Emo stilius nebūtinai turi būti gyvenimo būdas. Tu gali rengtis šitaip, nes tau gražu, o rankų gali nesipjaustyt ir neverkt dėl nieku. pff... mano nuomone kvailas supratimas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4896 d.
fuj
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau