2010-10-22, Anonimas
kontracepcija
109

komentarai (27)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4449 d.
#23 Padeda išvengti nėštumo ir tuo pačiu kontroliuoti žmonių populiaciją. Taip pat dažnai vartojant kontraceptines priemones gali išsivystyti nevaisingumas, kuris yra blogas dalykas motinai, tačiau geras bendru požiūriu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4724 d.
Vaikyti, o tu bent supranti kokias nesamones sneki? ,,Neuzmirskime, kad vyro susilaikymas kenkia sveikatai. Taip pat neuzmirskime, kad butent moterys tampa nesciomis." Zmogus nera gyvulys, jis laisvai gali rinktis ka ir kada daryti. Jei vyrai nelistu ten, kur zino, kad ras pagundu iki ausu, o moterys, del tos pacios priezasties, nenoredamos tureti tokiu paciu pasekmiu (o gal dar ir rimtesniu...turiu pmeny isprievartavimus) rengtusi normaliai, nesukiotu uzpakaliu vyram po nosim ir pan, galiausiai saves nepardavinetu televizijai ir visokiem playbojam ir dar uz dyka. ,, Dar neuzmirskime, kad moteru organizmai yra skirtingi - ne visi vienodai priima vaisiu, istveria nestuma, istveria gimdyma..." Cia man labai aisku, kad nori itikinti, jog nestumas yra liga, o vaisius (negimes kudikis) yra nepageidaujamas svetimkunis. Tai yra akivaizdu. Jei tai ka sakai butut tiesa, tuomet zmonija butu seniausiai isnyke, nes visos moterys butu ismire nuo nestumo (o viena kita, kuri per stebukla butu islikus nieko nereikstu, nes ju dukros greiciausiai mitru).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4742 d.
Tiems, kas cia apie zmogzudystes kalba: moteris per savo gyvenima gali pagaminti apie 400 kiausialasciu. Vyras tuo tarpu gali pagaminti apie viena ar kelis milionus spermatozoidu. Moters ciklas trunka 28 d. Vyras gali bet kada. Neuzmirskime, kad vyro susilaikymas kenkia sveikatai. Taip pat neuzmirskime, kad butent moterys tampa nesciomis. Dar neuzmirskime, kad moteru organizmai yra skirtingi - ne visi vienodai priima vaisiu, istveria nestuma, istveria gimdyma... Jei sakote, kad moteris vartodama kontraceptikus zudo, tai pritariu - vyrai masturbuodamiesi(ar siaip ivykus poliucijai ar bet kokiai ejakuliacijai kad ir moters makstyje) vykdo genocida. Ir tik nereikia isvedziojimu, kad neapvaisinta kiausialaste nera gyvybe - gyvybe arba yra, arba jos nera.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d.
#23 Tokių nėra. Yra tik pasekmės, kurios visada ateina po kontraceptikų vartojimo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4885 d.
O zinot daugiau priezasciu, kada dar kontracepcija naudinga ?
Atomaz prieš 5064 d.
toki vaika rusy laikyt ir neislet
Anonimas prieš 5077 d.
bitchslapinti toki, vienintelis auklejimo budas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5078 d.
bokalu tokiam :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
#13 paliubomu nu.....kyla noras uzmust kanors ;D nevisi vaikai taip daro...kaip auklesi toks ir bus :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
#16 ;D
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai