2010-10-02, Anonimas
Vienintelė bažnyčia, kuri skleidžia šviesą - - deganti bažnyčia.
125

komentarai (66)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4190 d.
#57 Kuo tikėjimas susijęs su tėvystės atsakomybe? Turėtum suvokti, kad tikėjimas nėra moralės šaltinis, ir nėra tokių religijos išsprendžiamų problemų, kurių nebūtų galima išspręsti be religijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4825 d.
Gražu. Kaip Kalėdos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4937 d.
Čia dauguma tiki į Dievą(nesakau, kad tai blogai), bet ar tas jūsų Dievas kam padeda? "Dievas atleis nuodėmes, padės nelaimėje" Kaip žūsta žmonės, taip žūsta. Kaip Dievo rankos nėr, taip nėr. Ir beto, kas tą Dievą matė?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4937 d.
Gaila, kad niekas nesuprato tavo issakytos minties...Jei zmogus netiki Dievu tai gera,i netikek, bet ar visada reikia pradeti metiti purvus? Visur tik "kunigai pedofilai" yra visokiu, visada buvo ir bus, zmones pamirsta, kad kunigai nera kokie nors isrinktieji, jie tokie pat zmones ir turi ydu( yda per svelnus zodis)...
O pati demotyvacija, mano nuomone, yra kvailoka...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4944 d.
Pasikartosiu - pati geriausia demo.
Šėtono bažnyčia nė prie ko. Jau vien istoriškai krikščionių bažnyčios nusipelno degt.
anonimas prieš 4982 d.
visas baznycias, mecetes ir kitus pastatus degint jie tik uzima nereikalingos vietos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d.
Tik prasau,nelieskit setono baznycios..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d.
OMG!! chia jau visishkos silpnaprotystes virshune! demotyvacija tjtikraj zhiauri, bet sorry..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5099 d.
Cyc geriausia demotyvacija kolkas kokia maciau ;))) baznycios, kunigai pedofilai ir seip tas melas vadinamas krikscionybe tikrai jokios sviesos neskleidzia XD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5099 d.
Arnoldai būsiu geras ir pasakysiu: saulė nėra bloga vien dėl to kad rytais keltis reikia. Taip ir bažnyčia. Taip, tai tėra pastatas. Jis niekuo neįpatingas. Tačiau amžių amžiais šventyklos (bažnyčios, mečetės, aukurai) telkė žmones, skiepyjo jiems kultūros vertybes, mokė rūpintis artimu savo ir ginti savo įsitikinimus.

Dabartinė pasaulėžiūra naikina viską, kas daro žmogų savitą. Globalizacija nori padaryti visus žmones vienodus: pasaulio piliečiai, bendra valiuta, bendra teritorija, bendra kalba, bendra religija.
Ko ankščiau žmonės eidavo į bažnyčią? išsikalbėti, pasidalinti savo mintimis, gauti sąžineiu ramybę ir patirti jausmą kad juo kažkas rūpinasi.
Dabar už prieinamą kainą tai atlieka psichologai, vedybų planuotojai, telefoninės psichologinės pagalbos linijos. Už savo veiksmus visi atsako tik pagal įstatymą. O kur liko moraliniai įsipareigojimai?

Sunaikinote tikėjimą (Dievu, ateitimi, artimo pagalba). Dabar turim ką turim. Musulmonai deginabažnyčias, krikščionys sprogdina mečetes, tėvai palieka vaikus auklei nors turėtų patys rūpintis, vaikai tėvus atiduoda į senelių namus. Žmonės atitolo vienas nuo kito.
Sunaikinote tikėjimą, sunaikinote viltį. Be vilties gyvenimas netenka prasmės. Nesakau kad nebūsit laimingi. Kiekvienas gyvenimą kuria pats. Tik kam visa tai jei nėra tikėjimo? Kuriat ateitį vaikams, kurie jus paliks gyventi vieną už 500lt pensiją ir aplankys tik per didžiąsias šventes? Su savim į kapą nenusinešit visko.
Ankščiau ar vėliau kiekvieno paminklas apžels samanom, tik klausimas ar sugebėsite įprasminti savo gyvenimą? Kuo jį įprasminsit? Jau niekas nebedaro visuomeninių gerų darbų, nes tai neneša naudos. Kiekvienas gyvena tik sau. Turėsi namą, televizorių, automobilį... bet ar nuo to bus geriau tavo artimui ar tautai?

Galiausiai... Nemanau kad demotyvacija yra bloga. Tiesiog ji skatina naikinti, o bet kokios kultūros naikinimas yra nepateisinamas. Dėl to kad tikėjimas trukdė politikai kažkur arabuose buvo susprogdintos šimtų metų senumo budos statulos. Kam tai atnešė naudos? Niekam.
Religijos paskirtis vienyti žmones o ne juos skirti.
Mirsim visi, mirs mūsų vaikai, mirs mūsų anūkai. Išmirs ištisos kartos, ir pats paskutinis mirdamas žmogus paklaus savęs: o kas toliau?
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau