2010-03-24, Ceslovas
Vis dar nori likti? -
250

komentarai (31)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d.
#29 Pasakyta gerai. Ten tikrai galima gauti atitinkama atlygi uz savo darba ir uz ji dar ir pragyventi ir PAGYVENTI. Sakot likt Lietuvoje ir padeti kai atsigauti? Tai jums reikia atsigauti. Pagalvokit jus patys. Kas jum geriau, lysti i darba kur aukstojo dar prasys ir gausi 800-1000 litu ar isvaryti kad i Anglija, kur tik su viduriniu ir bent kazkokiom anglu kalbos ziniom galima gauti laisviai 1000 i rankas. Taip pat, maistas, drabuziai ir visa kita cia yra pigiau. O ir nuoma jei negyvensit Londone nera tragiska. As Anglijoje nuo rugsejo ir galiu pasakyti, kad kuo toliau, tuo maziau gailiuosi isvares. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5053 d.
as pasakysiu tik tiek, jog CIA sitoi susiraukeliu, surugeliu ir viskuo nepatenkintu zmoniu saly visiskai noro gyvent neturiu, jei zmones suzmonetu, gal ir likciau CIA. Uz tai ten ir traukia tas zmoniu paprastumas, laisvumas net gi bendravimas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5108 d.
Pasakysiu, tik viena dalyka, tam zmogui kuris sake "nes ten uz mazai, gauni daug"... Esme tame, kad ne uz mazai-daug, o uz sunku darba-normalius pinigus.. Gaunant minimuma, pagal pragyvenimo lygi vis vien ten geriau. Nes pirkdamas maista, mokedamas mokesciius, ir pan - zodziu bandydamas gyvent, bent gali sutaupyti.. O pas mus, gali tik i skolas lysti... Kad ir kaip as myliu Lietuva, kad ir kuo toliau tuo dazniau susimastau apie emigracija, o ar grysciau nezinau... Visiem kas gyvenat su teveliais dar galiu pasakyt tik tiek, pabandykit musu lietuveliai ant savo sh**nos pasedet ir pradet viska nuo nulio, studijuojant ir dirbant paziuresim ka tada sakysite siuo klausimu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5135 d.
Lietuvoj visi išsimoko ir poto išvažiuoja, todėl ir smenga mūsų Lietuvėlė prarajon.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5139 d.
#4 Tu galvoji kad lietuva=valdzia , o taip nera
Akvile prieš 5143 d.
taikliai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5154 d.
#23 Ten kur rasiau, tai ziuriu klaida padariau, tai to desimto zodzio galit neskaityti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5154 d.
ne
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5154 d.
nezinau kaip jus, bet man patinka toks mastymas "as esu nesu Lietuvos lietuvis, as esu pasaulio pilietis" kazkaip panasiai Sokratas sake. Nors pastaruoju metu, suzinojau daug dalyku apie Lietuva, bet ne dabartine, bet pries tukstancius metu ir musu beveik seniausia gyva kalba pasaulyje, tai noretusi vis delto islakyti ja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5159 d.
Jooo... Visada "ten" yra gerai, nes "ten" už mažai gauni daug... Oi, svajotojai jūs.;D db pradėsit pasakot apie savo gimines puikiai įsitaisiusius "ten",jo?;D nereikia. Neturit čia gerai gyvenančių pažįstamų? Nepasisekė
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau