2014-01-19, Agnushka
Vyriška prostitucija -
7

komentarai (20)

Anonimas prieš 3931 d.
Visiskai pritariu del fakto, kad nereikia skirti tasku uz komentavima, o tik kai patvirtina demo, butu daug gesresne sistema.

p.s. itariu, kad tiek as, tiek Sagavas esam vyresni uz tave, Ignai, tai tiek ;)
Ignassin prieš 3931 d.
#17 Sprendimus kiek reikalingi tuščiažodžiaujantys komentarai- palik kitiems. Svarstau apie taškų didėjimo nuo komentarų naikinimą. Visa kita pasakė ZiuZiu.
Geros ir prasmingos dienos, vaikučiai ;)
ZiuZiu prieš 3931 d.
#16 Ganesai, nieko asmeniško, bet tavo ir dar kai kurių žmonių pastovūs komentarai kartais (gerai, būkim nuoširdūs, dažniausiai) labai erzina. Suprantu, kad galima turėt savo nuomonę tam tikra tema ir ją įrodinėt iki nukritimo, bet nebūtina eit po kiekviena demo, numest kelis žodžius ir taip rankiot taškus. Daugiau real gyvenime padarykim, kad nereiktų džiaugtis tik virtualiais taškeliais, o galėtume pasididžiuot realiais pasiekimais! ;]
P.S. Negalibuti, Ignassin visai ne pikti, netgi priešingai, dar labai švelnūs, kai pagalvoji kaip jūsų komentarai piktina liaudį :D
Anonimas prieš 3931 d.
O dar, Ignai, gal baik blokuot visus cia. Juk tik dziaugtis jums ten reikia, kad kazkas lankosi DM puslapyje, kelia reitingus, lankomuma, komentuoja, laikina. Nebus musu, neturesit darbo ir zlugs visas sitas Tipro grupes projektas, uzdarys ji, sukurs kita, bet tu jau moderatorius ten nebebusi ;)
Anonimas prieš 3931 d.
ZiuZiu nesitikejau tokios tavo nuomones, kazkaip laikiau tave protingesniu DM nariu. O del tasku rinkimo, tai negi jums pavydu, kad kazkas renka taskus ir gauna prizus, o jus ne? Tai pasistenkit, ir gausit. Aaa, tiesa, Ignas negali gauti prizu, gal del to ir yra toks piktas. Siaip seniai pastebejau, kad Ignas, Negalibuti ir Tautietis yra bene pikciausi demotyvacijos komentatoriai. Gal ne ta koja vis is lovos islipa, ka gali zinoti :)
Ignassin prieš 3932 d.
#13 Negaliu. Tai laikau šiūkšlinimu, o šiukšles reikia tvarkyti (komentarus).
#11 Nežinai dar kelių, nes spėju sutvarkyti ir apriboti naudojimąsi šiuo tinklapiu. Bet ne visi pasimoko.
Negalibuti prieš 3932 d.
#13 Tai ne tik duosim durniams kelią, bet dar ir palinkėsim gero kelio :D
ZiuZiu prieš 3932 d.
#12 Būtent dėl šios priežasties ir praeikit pro šalį ;) Duokit durniui kelią.
Negalibuti prieš 3932 d.
#11 Tai, kad nėra ten į ką gilintis: "atsiverčiau demotyvaciją, nudrėbiau atsitiktinį komentarą, gavau taškelius" :D Tegu renka jis tuos taškiukus, negi mum gaila... Vis tiek gi kadanors užaugs, o branda su laiku ateis vėluodama :)
ZiuZiu prieš 3932 d.
#10 Žinoma, kad tokie komentatoriai kaip Sagavas ar Ganesas užknisa, bet nekreipkit dėmesio ;) Gilintis į jų bereikšmius komentarus neverta, jei žmonės gyvenimo prasmę mato rinkdami taškiukus, tebūnie :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau