2014-01-17, coliuke_
Yra žmonių, kurie vieniši, nes jie sąžiningi. - Su kažkuo jiems draudžia būti protas, o su kažkuo širdis...
68

komentarai (23)

coliuke_ prieš 3895 d.
#22 Po galais.. :D Eik į modus, tada atprasi vadovauti, nes pirma reikia nepatvirtintose knistis, o ne ten, kur jau išėję į eterį.. :D
XXYYXX prieš 3896 d.
#20 Pasisekė man - pats sau bosas, namie dirbu. Ir jeigu ne aš, tai kas vadovaus? Reikia gi kažkaip su visu šlamštu tvarkytis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3897 d.
Jau geriau vienam but, nei turet simta problemu.
coliuke_ prieš 3897 d.
#18 O tu gal neliepk kam ką daryt? :) Atrodo lygt bedarbis būtum kur tik pažiūrėsi, ten pilna tavo komentarų. :) Kaip matau senieji išeina - tada apsigyvena kiti vargšai bedaliai. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3898 d.
gera demo, nevisi supras, ka jau padarysi
XXYYXX prieš 3898 d.
#17 Ir ką? Niekas nuo to nesikeičia. Baik tas savo nesąmones talpint. Ir taip jau šūdo pilna, dar tu čia "sugrįžti". Galėjai ir negrįžt.
coliuke_ prieš 3898 d.
#15 Gal atlipk tu nuo manęs kartą? ;) Tyliai pasidžiauk. ;) Beveik pusę metų čia nebuvau tai tikrai atėjau ne dėl tavęs ir nepildau jokio dienos srauto, man neaktualu. ;)

#16 Nevykėli, išmok iki daugtaškio mintį perskaityt.
XXYYXX prieš 3898 d.
"protas sako, bet širdis neleidžia..." BLA BLA BL*T.

Mieli vaikučiai, jūsų širdutės yra tik raumenys, kurie ritmiškai susitraukinėdami varinėja jūsų kraują, kad nemirtumėt! Dėl viso kito atsakingas jūsų protas, tad prašau juo naudotis.

Išvada: valdykit patys save, nevykėliai. Mastykit blaiviai.
ZiuZiu prieš 3898 d.
#13 Aišku neatsakinėja, nes neegzistuoja :D bet tu kaip paprasta mirtingoji atsakei - ačiū, juk nebuvo taip sunku pasakyti, kad kuriat "demotyvacijas" tam, jog užpildytumėt dienos srautą, kuris patenkintų malalietkų poreikius ;)
Negalibuti prieš 3898 d.
Balius baigtas. Visi penktadieniniai noliferiai eina nuo kompų ir išjungia demotyvaciją el tė, žinoma, tas pats galioja ir man :)
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau