2011-02-09, moorningstar
Žemė kūrėsi milijonus metų - bet žmonija ją sunaikins per šimtmetį
165

komentarai (29)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4495 d.
žmogus yra mažas skruzdėliukas šioje žemėje,žemė pati valosi ir tvarkosi ir jei tirpsta ledynai tai taip gal ir reikia gal po to vėl užšals žemė. Kas žino gal prieš mus žemėje buvo panašios gyvybės į mus, gal kokie žemės ledynai irgi buvo ištirpę o po to užšalę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4500 d.
ir atsiprašau už klaidas gramatines. sėkmės. ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4500 d.
ir dar galiu pasakyt, kad čia tikrai ne spekuliacijos, bet yra net truputį atvirkščiai. situacija yra žymiai blogesnė, nei mano netgi tie, kurie mano jog reikia greičiau stabdyti pasaulinį atšilimą ir tie, kurie palaiko jog nuomonę, jog čia nėra spekuliacijos.nelabai net įmanoma būtų sustabdyti viso šito užsisukusio variklio. žodžiu, situacija yra blogesnė nei manot, o tie kurie mano jog tai spekuliacijos, manykit ir toliau, koks gi skirtumas iš tkrųjų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4500 d.
keista, kad yra žmonių, kurie stipriai tiki jog pasaulinis atšilimas, šitnamo efektas ir panašūs dalykai yra spekuliacijos. nuoširdžiai nepagaunu Jūsų, kodėl taip manote. matyt dėl to, kad nieko net per daug nežinot, nesat apsišvietę šita tema tai ir sakot belenką. o šiaip tai taip - klimatas keitėsi visuomet Žemėj - faktas. bet kad žmonės gan daug šiuo metu prisideda prie to - irgi faktas. o jei ir taip toliau (turint omeny populiacijos didėjimą) nekeisim situacijos, tai pagaliau mūsų Žemelė turės ramybę - FAKTAS. ir nusižudykit tie, kurie kažką sako, bet visiškai traukia savo mintis iš lempos. pirma pasidomėkit, pasigilinkit ir tik poto diskutuokit. ;D
moorningstar prieš 4965 d.
#24 Prie ko čia fotošopas? ( :
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4966 d.
jei su photoshopu dirbi tai bent pasistenk kad atrodytu realistiskai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4968 d.
GEORGE CARLIN "The Planet is Fine.The People are Fucked" www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4969 d.
Mes gi cia pasaulini atsilima darom su savo ismetamosiomis dujomis ir t.t. I atmosfera. Juk darosi siltnamio efektas ir karstis negali iseiti atgal i kosmosa. Kuo toliau tuo blogiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4969 d.
:D ar cia zmoniu bajeriai tokie "labai juokingi" pasidare, ar kazkas jau fantazijose gyvena? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4970 d.
a tu bl jaja tipo netiki kad ateiviai zeme valdo taigi prasikrapstyk akis jei nematai jie viska valdo musu smegenis ir visa technologija seniausiai jau o tu kai is medzio iskrites nesigaudai kas kur.... mane pati buvo pagrobe pora kartu dare tyrimus visokius ten paskui ne karta esu jais geres tusines ir panasiai atrodo kaip zmones o is tikro ateiviai yra... gali netiketi bet viena diena suprasi kad tiesa sakiau jie ruosiasi sunaikinti zmonija ir issiurbti visa zemes energija tada tik paliks musu planeta jiems reikia musu zemes istekliu papildity savo energijos atsargoms dunduke tu!!! maziau narkotiku vartok gal tada suprasi kas is tikro valdo tavo smegenine....
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau