2011-01-05, EreZ
Žiūri... - Nors žinai, kad per tiek mažai lako nieko gero neparodys...
1

komentarai (22)

shawtyyMANE prieš 5019 d.
#21 o as apie tavo postus galiu pasakyt tik viena: butu graudu,jei nebutu juokinga. :D del valkatos,didelis skirtumas koks tavo nick'as,nesss as gal turiu zinot kaip i tave kreiptis,ir cia siaip tarp kitko pasakiau del tos valkatos,kad tiesa apie tave ,kaip ir tu tarp kitko prisikabinai prie manes ir bieberio. :D supratau,kad zmones ant jb stumia,bet jie juo nei kiek nepasidomi ir SNEKA BUTENT BETKA,kas sauna i galva,tdl apgailetina. o tau dabar geriau sirdy pasidaro,kai zinai,kad kazka paerzini? malonuma jauti ,prisikabinus prie kitu? . ok,o jei rimtai tai neminejau jau ankstesniame poste,kad tu mane tik juokini?.. :D zn,kad man juokinga,kai tu cia pati vartais rasydama,kad turi mergaitiska balsa ir pns,kai as zinau kad taip nera ir smagu pasijuokt is tavo nesamoniu? jeigu ka erzini,tai tik save.. :D
valkata prieš 5020 d.
#20 Jei taip idomu, tai as ji. O man skaitant tokius komentarus kaip tavo, ne juokinga, o graudu daros ;D Ir koks po velniais tau skirtumas, koks mano nikas? Neissidirbinek cia.
"nerupi tai nerupi, KOKIO VELNIO TADA RASAI,kad jis dainuoja kaip mergaite,arba,kad jis yra mergaite, jeigu jis tau nerupi ?" Dar vis nesupratai, kodel zmones ant Byberio stumia? Kad paerzintu tokius, kaip tu. Siuo atveju, as erzinu tik tave, ir kuo labiau pradedi ji gint, tuo man linksmiau!
shawtyyMANE prieš 5020 d.
#19 hahahah :D nezinau kdl,bet visada kai skaitau zmoniu komentarus,kurie man kazka atraso, kai gincyjames, visad nusijuokiu :D ir dabar :D nu nieko, faina,kad nuotaika pakeli ;)) neesme zdz. :D
,as vistiek nesuprantu prie ko cia jb,nes MANO MANYMU jb nera maza mergaite,todel cia vps jis nepriciom,o tu aisku,kai nusisvaigai ir padarei savo isvadas,kad jis mergaite ir dar visokias nesamones,tai nk stebetino.
nu bet ka zinau :D isvis,gali savo lyti pasakyt,nes net nenutuokiu kaip i tave kreiptis ? , nu zdz, bet tai pati kalta,kad toki nick'a pasidarei, ir taaaip,as tikrai manau,kad tas nick'as tiesa apie tave pasako ,tai pati turbut zinojai ta nick kurdamasi tiesa apie save,dlt toki ir susikurei? :D o ka,netiesa?
ziuriu tu rasai,kad tau nerupi jo tos mutacijos ir t. t. ok,nerupi tai nerupi, KOKIO VELNIO TADA RASAI,kad jis dainuoja kaip mergaite,arba,kad jis yra mergaite, jeigu jis tau nerupi ? zinai,kas butu,jeigu jis tau nerupetu? nebutu nei vieno tavo komentaro sioj demo,nes nebutum pradejes cia apie ji kalbet ir svaigt betka. tu juo nesidomi,nezinai ar mutaves balsas,pats apie mutacijas mazai ka,arba visiskai nieko neismanai ir dar kazka rasineji, nu nezinau, beviltiska.
kodel pradejau ta savo justina teisint? o pats kodel cia varyt pradejai?:D o del datu,tai jo,pasakiau tau net datas tiksliai,kad zinotum ir nepradeeetum toliau kurt savo istorijos ''jo balsas mutavo vakar per velai'' ar pns. pasakiau viska tiksliai,kad kita karta taip nebenusineketum. lol. o del miley cyrus.. cia is to tipo ''bajerio'' ,kur ten daznai budavo demo sukurta,kur tipo oo nauja miley daina,o ten ta atsako ''cia bieberio'' ? siaip ten nera paremta tikrais faktais. :D o jei ir sumaiso kasnors,arba pagalvoja,kad ten merga dainuoja.. nu tai ka padarysi dabar,kad nemutaves balsas kiekvieno berniuko taip skamba? nk nepadarysi. taciau dbr jo nauausiuose dainuose,kas aisku neturi klausos sutrikimu,gali isgirst ,kad balsas nera mergaitiskas,ar pnss.
valkata prieš 5020 d.
#18 Idomu kodel pradejau kist? Nu siaip aiskiai issireiskiau komentaru "Parodyk Byberiui, gal ir jam patiks :D Ziuriu, kad visom mazom mergaitem patinka!", kad manau, jog Byberis yra maza mergaite, bet tau turbut reik dar ir dar pakartot, kad suprastum, ka paskakiau, ane? ;D
"#10 neveltui tavo nick'as tiesa apie tave pasako." Jeee, nu tu tiesiog pasaka, zmogau! Kaip ir mazdaug 50 kitu buroku siame puslapy, nerandi prisikabint prie kazko rimciau, nei mano nikas? :D Nu wateva, nenustebinai!
O kalbant apie tas balso mutacijas, galiu pasakyt tik keleta zodziu: pasakyk tai, tiem, kam tai rupi. Nes manes, kaip jau turejai suprast, tai nedomina ;D Ir ko cia pradejai ta savo Byberi teisint? "anksciau 2009 metais,nu dar 10-uju pradzioje (kai nebuvo mutaves), zinojai,kad neskambejo vyriskai" Oho, kaip rimtai, net su datom... Nu bet ka as galiu padaryt, kad girdedami "jo" daina per radija, zmones ji sumaiso su Miley Cyrus (ar kaip ten)...
shawtyyMANE prieš 5020 d.
#5 pradejo kist ;D man irgi idomu priciom
KatKol prieš 5020 d.
Priciom Jbieberis?(think)
shawtyyMANE prieš 5021 d.
#15 . gerai,kad nematai tikslo,as irgi jo nematau,bet vistiek atrasau,taciau kaip matau tu net neskaitai,nu as nemoku trumpai rasyt,amzinai taip isivaziuoju,kad krc :D :D nu labai draugiskai ''tylek,lisk i urva'' reik suprast,keista,kad su valkata tokia draugiska nebuni.:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5021 d.
#14 Nematau tikslo rašyt ilgus komentarus, kad atsakyčiau į tavo rašliavas. Jei atvirai, tai net neskaičiau to tavo komentaro, tik pradžią, nes labai jau daug visko prirašei ir viskas tas pats per tą patį. Na, aišku, kad nestumiu.. tik šiaip, draugiškai aš čia:)
shawtyyMANE prieš 5021 d.
#13 :D kazkaip tikejaus ilgesnio atsakymo ;)). ne ne nestumi ''kad lįsk į urvą ir tylėk kol dar kas nepamatė. '', giri,gini mane tiesiog. kita karta zinosiu,kad kaip komplimenta reiks tokius panasius sakinius priimt. nice
Anonimas prieš 5021 d.
#12 Kur tu matai, kad aš ant tavęs stumčiau..?
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau