2012-07-21, Canonas
Žmogų iš kaimo galima išvaryti - Bet kaimo iš žmogaus..
6

komentarai (15)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4446 d.
Cia ponai paklausykit ka inga sneka, jus sprendziate is paveikslelio kaip kas gejiskai atrodo. inga pasakojo apie relybe kaip kas gali atrodyti, as taip pat sutinku su inga apie spalvas, visos spalvos yra grazios tik menas jas derinant. Kalbedami supraskit apie ka kalbat ar apie pacias spalvas ar apie rubu stilius, modeli. man asmeniskai cia maike labiau aptemtpa (slim) kartais viskas gerai suderinta graziai atrodo. bet ar zodis gejys yra (zmogus megstantis ivairiu spalvu rubus? is ko jus nustatot kas cia gejus? O ar vyras rengiasi tik juoda spalva? ir placiais rubais, kitaip sakant ne savo dydzio?? Prapleskit akirati su mados guru. kalbant apie korejiecius tai nieko as cia neizvelgiu blogo toje salyje, visi kuria rubus bet tik mes atsirenkam ka nesioti. Manau neispruses zmogus sukure sita demotyvacija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4459 d.
Žmonės, gi ne tik Korėjoj taip rengiasi. Visur visi rengiasi kaip nori ir jie yra TOLERUOJAMI. Ši demo nemanau, kad buvo sukurta tam, kad pašiepti jūsų stilių ar panašiai, čia buvo taikytasi į jūsų tolerancijos trūkumą..
P.S. to
#12 tas kad 'jis dievas', 'noriu nuo jo vaiko' ir panašiai tai labiau taikytinas k-pop'erėms panoms, nes dažniausiai jos pakvaiškę būna dėl savo bias'ų. BET NE TAME ESMĖ, NES 99 PROCENTAI LIETUVIŲ NET NEŽINO, KAD TOKS DALYKAS KAIP K-POP EGZISTUOJA. : (
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
Vel su tuo savo kaimu? Ar jus bent zinot kas tas yra ? Kaimas - nedidele gyvenama vietove, o ne kazkoks issireiskimas. SUAUKIT ZERTVOS VIENA KART
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
Aš sakyčiau, kad čia kaimas pavaizduotas korėjos pusėj, jeigu pamatę kažkokį bachūrą lopiškai apsirengusį rėkia, jog nori nuo jo vaiko, ar kad jis dievas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
#7 as ir nieko pries juos neturiU KOL jie nerengia paradu ar neuzsimano vaiku. o del rubu tai cia lietuvoj stiliu gaudo is uzsieniu taip kad nieko cia keisto. ir lietuvoj dabar jau dauguma mergu kamietiskai rengias ir dar su streikujancia atmintim-vis pamirsta sijonus uzsudet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
#7 buvau daug kur, maciau daug zmoniu, su ivairiais stiliais, bet kad zmones vaiksciotu nuogi, arba issaukinciai apsirenge.... tai gal tik raudonuju zibintu gatveje.. :)
Madcat prieš 4460 d.
#7 O kai jau nebeina atskirti vaikino nuo panos, tai cia irgi toleruotina? stupid bitch
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
Be to ad tas vaikinas apsirenges stilingai tai dar nereiskia kad jis gejus :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
Nieko neturiu nei pries gejs nei pries lesbietes :) Man visiskai vienodai :D Koks jum skirtumas kaip kas rengesi? Nuvaziuokit kitas salis ten zmones vaiksto vos ne nuogi arba apsirenge TIKRAI issaukianciai ir visiskai niekas nekreipia demesio :) del manes tai vaikinai gali kad ir su sijonais vaiksciot :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d.
Tai prie ko čia kaimas? Jei mes protingesni už tuos korėjiečius tai ir nepripažįstam išsišaipymu iš vyrų. Blogai tik tai, kad nesam tolerantiški ir šiukšlėm mėtomės, reikėtų tiesiog nežiūrėti, bet šiaip ar taip aš tai tikrai nežadu apsimest, kad man patinka toks stilius vien dėl to, kad aceit nebūt iš kaimo. Gėjiškumas nėra normalu ar kažkas toleruotino. Jei pasaulis išprotėjo tai nereiškia, kad ir mes turime tą kartoti.
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau