2011-02-18, anonimas
Zmones stumia ant Bieberio - Pamirsdami, kad yra ir izimybiu kaip Lady Gaga, Katy Perry, Soulja boy ir kitu
6

komentarai (17)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4839 d.
Visiškai pritariu trololo.to: alpox..... Vaikų pasaulyje daugiau nei pauglių ar pan. kurie eitu i a.a. M.J koncertus, o tokiu všteliu sekiojančiu paskui Byberį pilna... Ai, man jau jis nusibodo, nejau negali jis to balso prarast ar jam mutuot kas baigtusi fanu ir antifanu kančios, beje fanai čia pavydžiusi, žinau, nes pati esu Twilight fane ir pavydžiu, tačiau ne tiek kad ant visų anti varyčiau, beje jei Bieberis butu toks jau angeliukas tai ir demotyvaciju nebutu tiek daug, pvz. twilight beveik nera. P.S. neseniai sužinojau, kad jam jau septyniolika ar kiek, o prieš metus kai prode per žianias galvojau kad kokiu 12!Tai tik mano nuomone.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d.
Koks sexy <3333 Fuck you haters :D jus nieko neverti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4936 d.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4936 d.
vat tas ir yra esme, kad nepavydziu, kodel as butent jam pavydziu o ne kitoms izimybems? tarkim lady gaga katy perry shakira - mano jos visos patinka, bet as niekam nepavydziu ir gyvenu savo gyvenima, o bieberis man labai nepatinka. wat tos fanes visalaik ir sako 'pavidy pavydi nes pats nieko neturi' ka jis turi ko as neturiu? balso? fanu? prispitusiu 13-meciu? na gal pinigu pavydeciau kaip ir pavydeciau visiem kas daugiau turi
anonimas prieš 4947 d.
#12 jei komercija nebutu pradejus jo kist kur papuola ir sakyt koks jis ispudingas atlikejas tai kazin ar jo tuos bilietus taip greitai ispirktu :)
alpox0ox prieš 4961 d.
#11 Dėja, 2 iš 10 net nežino jo, tai ką tu čia apie nemėgimą kalbi? Jis buvo išrinktas,kaaaaaaaip turintis daugiausiai internetinių fanų, į jo koncertą per 22 minutes spėjo išpirkti visus biletus didžiausioj pasaulio arenoj, KAI mICHEALO jackono spėjo išpirkti tik per 2 dienas. Ir nori pasakyt 9 iš 10? Na, lietuvoj gal ir kokie 7 iš 10 (iš jaunimo, nes subrendę ne tokie kvaili), bet nu, čia itk lietuvoj(: Jis fanų tikrai daug lb turi, čia jau tas aišku. lb daug. O lietuva kadangi atsilikus tai nesistebiu. Jei girdėjai vieną jo dainą tai pasidomėk,nėra jo muzika žemiausio lygio.. matos tikrai nežinai kas yra žemiausias lygis.
piktas_kaimynas prieš 4961 d.
Nepatinka jis man, jo muzika žemiausio lygio popso. 9 iš 10 žmonių nemėgsta Justino Byberio.
Anonimas prieš 4961 d.
Man asmeniškai Bieber nepatinka, bet kiek pastebėjau LT jau mada stumt ant jo pasidarė... Žmogus net jo dainos negirdėjęs stumia:D Sakot kitos įžymybės geresnės? Nepavydėkit, geresnės ar ne tai rodo reitingai, o ne jūs. Atsibodo jūsų mielieji pavydas. Kaip sakoma jei stumia reiškia pavydi, jei pavydi vadinasi tu kažkuo geresnis už juos. Demo mintis labai gera, bet gal nekaip išreikšta:)
anonimas prieš 4978 d.
#7 na nepasakyciau, kad jo vokaliniai sugebejimai yra tokie puikus, kad iki tiek ji isaukstintu :) o del isvaizdos tai ji manau tikrai neturetu nieko bendro tureti su populiarumu :)
Vendigo prieš 4978 d.
haah
Rodyti daugiau komentarų

Naujausi demotyvatoriai

Daugiau